Våra Växjö Charity Partners

Utan alla fantastiska bolag som ställer upp och bidrar skulle stiftelsen aldrig fungera. 10 stycken
företag är bolag som vi från stiftelsen vill uppmärksamma lite extra, våra Växjö Charity Partners!

VIDA

VIDA

Växjö Charity har tecknat ett mycket viktigt samarbetsavtal med VIDA som därmed väljer att engagera sig i stiftelsens arbete. Samtidigt som VIDA blir en helt ny partner blir man också stiftelsens första ”Charity Partner” vilket är fantastiskt roligt men också strategiskt viktigt i stiftelsens arbete.

Idrottskliniken

Idrottskliniken

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med två friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. Vi startade vår verksamhet 1990 och alla våra anläggningar finns i Växjö. Vår målsättning är att erbjuda träning för alla. 

PWC

PWC

För ett företagande som inger förtroende. PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

Holmgrens bil

Holmgrens bil

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik. 

Swedbank

Swedbank

Med över sju miljoner privatkunder och 600 000 företagskunder inklusive organisationer är Swedbank den ledande banken för de många hushållen och företagen. Swedbank har ett starkt engagemang i samhällsfrågor, till exempel kunskapsbyggande, entreprenörskap och innovation.

Venture Design

Venture Design

Venture Design är ett privatägt företag som grundades 2014 och trots att företaget är relativt ungt så står vi stadigt med 15 års branscherfarenhet i ryggen. Venture Design siktar på att införa en ny typ av företagande och vi är inte rädda för att bryta den traditionsenliga uppfattningen om begreppet. 

Växjö Färg & Tapet

Växjö Färg & Tapet

Växjö Färg & Tapet är färghandelsföretaget som blivit ett av Sveriges största. Vi är ett lokalt ägt företag med stark förankring som erbjuder produkter, tjänster, hantverk och inspiration från golv till tak, interiört som exteriört. Hos oss hittar du en samlad kompetens, de ledande varumärkena och ett heltäckande sortiment. 

Castellum

Castellum

Castellum är nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande. Att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar.

Växjö Småland Airport / KLM

Växjö Småland Airport / KLM

Med kunskap, glädje och engagemang skapar vi Smålands ledande flygplats- en startplats för möjligheter. 

Founded on October 7, 1919, KLM Royal Dutch Airlines is the oldest scheduled airline in the world still operating under its original name

Utställare

Sponsorer och Leverantörer