Våra Växjö Charity Partners 2020

Utan alla fantastiska bolag som ställer upp och bidrar skulle stiftelsen aldrig fungera. 12 stycken
företag är bolag som vi från stiftelsen vill uppmärksamma lite extra, våra Växjö Charity Partners!

VIDA

VIDA

Växjö Charity har tecknat ett mycket viktigt samarbetsavtal med VIDA som därmed väljer att engagera sig i stiftelsens arbete. Samtidigt som VIDA blir en helt ny partner blir man också stiftelsens första ”Charity Partner” vilket är fantastiskt roligt men också strategiskt viktigt i stiftelsens arbete.

Läs mer

Idrottskliniken

Idrottskliniken

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med två friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. Vi startade vår verksamhet 1990 och alla våra anläggningar finns i Växjö. Vår målsättning är att erbjuda träning för alla. 

PWC

PWC

För ett företagande som inger förtroende. PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

Läs mer

Holmgrens bil

Holmgrens bil

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik. 

Läs mer

Ica Maxi Växjö

Ica Maxi Växjö

Maxi Växjö är den personliga stormarknaden som med ett marknadsledande sortiment förenklar och gör det enklare att göra billiga och sunda val. Oavsett om du besöker oss online eller i verkligheten skall du bli omhändertagen som en välkommen gäst.

Venture Design

Venture Design

Venture Design är ett privatägt företag som grundades 2014 och trots att företaget är relativt ungt så står vi stadigt med 15 års branscherfarenhet i ryggen. Venture Design siktar på att införa en ny typ av företagande och vi är inte rädda för att bryta den traditionsenliga uppfattningen om begreppet. 

Läs mer

Växjö Färg & Tapet

Växjö Färg & Tapet

Växjö Färg & Tapet är färghandelsföretaget som blivit ett av Sveriges största. Vi är ett lokalt ägt företag med stark förankring som erbjuder produkter, tjänster, hantverk och inspiration från golv till tak, interiört som exteriört. Hos oss hittar du en samlad kompetens, de ledande varumärkena och ett heltäckande sortiment. 

Läs mer

Castellum

Castellum

Castellum är nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande. Att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar.

Läs mer

Kosta

Kosta

Kosta, en plats att uppleva! Kosta erbjuder idag en mängd upplevelser. Du kan bland annat se glaset ta form på nära håll i hyttan, prova på att blåsa glas själv hos Kosta Glascenter, se konstglas i världsklass på Kosta Boda Art Gallery, bo på unika Kosta Boda Art Hotel och njuta av den vackra naturen och alla djuren i Kosta Safaripark. Och mycket mycket mer...

Läs mer

Micropower group

Micropower group

Vi är en svenskägd koncern som består av nio företag med global verksamhet. Våra företag utvecklar, producerar och säljer ett komplett utbud av unika lösningar för optimerad laddning av batterier och strömförsörjning samt modulära Litiumjonbatterier. Koncernbolaget Micropower Group AB ligger i Växjö, där även majoriteten av koncernens dotterbolag har sin bas. Verksamheten grundades 1984 och har sedan starten präglats av entreprenörskap, kvalitetsmedvetenhet och högt kundfokus – ledord som vi bär med oss varje dag och vidare in i framtiden.

Griffel

Griffel

Griffel startades 1993 som MacData i Växjö AB med affärsidén att sälja datorer till framförallt skolor och den grafiska branschen. Efter några år bytte man namn till Griffel med associationen till skolans griffeltavla. Griffel är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. Via våra affärsområden kommunikationstjänster, servertjänster och verksamhets-IT hjälper vi våra kunder att utveckla sin verksamhet. Vårt eget fibernät i Växjö gör vår position unik och möjliggör ett helhetsansvar i leveransen eftersom vi inte är beroende av någon underleverantör.

Elon Carlssons

Elon Carlssons

Hos oss på Elon Carlssons hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter för hemmet från många kända varumärken.Vi har en hög servicenivå och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter. Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik.Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet. Elon – för dig som vill ha det Enkelt, gillar Trygghet, vill ha många Alternativ, vill ha Hjälp att välja.

Utställare 2020

Sponsorer och Leverantörer 2020