Växjö Charity

Kontakt

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål.
Vid frågor kontakta Jessica Carlsson, 076-134 95 78 eller Emmy Eliasson, 070-141 86 47.

Fredrik Ottosson

Fredrik Ottosson

Projektledare

Micke Svensson

Micke Svensson

Projektledare

0708-28 96 40

Gabriella Dahl

Gabriella Dahl

Projektledare

Eric Rosander

Eric Rosander

Projektledare

076-020 66 16
Kristoffer Dahl

Kristoffer Dahl

Projektledare

Info om Växjö Charity

Vanliga frågor

Ni är säkert nyfikna på vilka vi är och har många frågor att ställa oss. Nedan hittar ni svaren på några av dom vanligaste frågorna.

Vill ni veta mer kontakta gärna Jessica på jessica@vaxjocharity.se
eller slå en signal på 076-134 95 78.

Vilka driver stiftelsen Växjö Charity?

Stiftelsen Växjö Charity drivs helt ideellt av företagen Adekvat Försäkring, Creon, Advisory och Santhe Dahl Invest AB. 

Allt överskott från stiftelsens verksamhet går oavkortat till ideella förmånstagare. Stiftelsen drivs helt utan arvoden, avgifter eller kostnader kopplat till de fyra företagen.

VILKA VÄLGÖRENHETSEVENT ARRANGERAS UNDER 2022?

Vi kommer, likt tidigare år, att arrangera en aktivitetsdag med golf, padel och hälsa den 25/8. I år kan vi med glädje även presentera två nya aktiviteter, mat och glas samt motorsport. Datum för de nya aktiviteterna är den 29/9. Avslutningsvis kommer vi att samlas för en magisk välgörenhetsbankett den 10/11. Vi har givetvis planer på att utveckla vår stiftelse och skapa fler tillfällen för att förena näringslivet och för att samla in mer medel till våra lokala förmånstagare. Är du nyfiken på våra tidigare upplagor kan du ta del av innehållet här.

Varför ska man som företag engagera sig i Växjö Charity?

Vi möjliggör på ett enkelt sätt, för företagen att göra skillnad på en lokal nivå. Aldrig tidigare har det varit så viktigt med CSR för företagen. Genom att dom engagerar sig i Växjö Charity får dom dessutom en tydlig uppföljning på att deras medel gör en stor skillnad för någon annan. Det värmer inte bara utåt sett, utan också mot företagets personal. Att just det företaget ”Jag jobbar på är med och gör skillnad på hemmaplan”.

Vilka kan söka medel från stiftelsen?

Lokalt och regionalt förankrade organisationer eller föreningar kan söka medel från oss. Ansök om medel från stiftelsen här.

Till vem eller vilka riktar sig Växjö Charity?

Först och främst riktar vi oss till det lokal näringslivet i Kronobergs län. Men alla är givetvis välkomna att engagera sig. Privatperson som idrottsförening. Ju fler desto bättre!

Hur många företag engagerar sig årligen i Växjö Charity?

Vi har haft en stadig ökning av företag sedan starten 2017. Just nu är cirka 150 företag på ett eller annat sätt engagerade i Växjö Charity. Är du intresserad och vill veta hur just du kan bidra? Kontakta gärna våra projektledare Jessica Carlsson eller Emmy Eliasson, för mer information.