VÄXJÖ CHARITYS VÄLGÖRENHETSPADEL

Välkommen att spela i Växjö Charitys unika padelturnering. Upplägget ge er möjlighet att spela flera matcher under dagen, nätverka och samtidigt samla in pengar till lokal välgörenhet. 

PADELTURNERING 29 AUGUSTI 2024

Växjö Charitys padelturneringen är till för alla – oavsett om du är amatör eller proffs. Här spelar vi i dam- och herrturnering, i lag om två.
Utöver fantastisk padeltennis möts du av aktiviteter och tävlingar. Dessutom blir det en dag med möjligheter för trevligt nätverkande och oförglömliga minnen. Sparbanken Eken står för värdskapet för fjärde året i rad vilket vi är otroligt stolta över!

Hör av dig till oss så berättar vi mer! 

 

NÄR OCH VART ARRANGERAS PADELTÄVLINGEN?

Padeltävlingen äger rum torsdagen den 29 augusti på Idrottskliniken, Södra.

HUR KAN JAG DELTA I PADELTÄVLINGEN?

Du köper ett padellag (2 platser), antingen dam- eller herrturnering. Den här dagen är en perfekt möjlighet för dig som vill höja pulsen, nätverka, och bygga relationer. 

HUR ÄR UPPLÄGGET UNDER DAGEN?

Samling klockan 08.30 med frukost och genomgång. Spelet kommer igång ca 09:00 och vi bryter för gemensam lunch klockan 12. Lunchen serveras i arenan. Tävlingen avslutas cirka 16.00. Sparbanken Eken är för fjärde året i rad värdar för turneringen vilket vi är otroligt stolta över. 

 

HuR BOKAR JAG MIN MEDVERKAN?

Kontakta vår projektledare Sandra Jönsson för bokning. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Alla pengar går oavkortat till stiftelsen viktiga arbete att göra skillnad i Kronobergs län.

 

Hålltider för dagen:

Padelturnering
08.30
Samling, genomgång och frukost

09.00 Spelstart 
12.00-12.45 Lunch
12.45 Spelstart 

16.00 Avslutning (prisutdelning sker på kvällen)
18.30 After Charity på VIDA arena 

Pris:

8.500 kr Padellag (2 personer)

Detta ingår för padellaget:

  • Padellag (2 personer)
  • Frukost eller fika
  • Lunch
  • Biljetter till After Charity 29/8 (2 stycken)