Växjö Charity presenterar

Padel 2022

Få sporter har på så kort tid blivit så populärt som Padel. Därför känner vi att det är en självklarhet att också i år inkludera en padelturnering till Växjö Charity. Här spelar vi i lag om två och upplägget ge er möjlighet att spela flera matcher under dagen. Utöver grym Padeltennis möts du av aktiviteter, tävlingar, kreativa och inspirerande utställare och ett fantastiskt prisbord. Dessutom blir det en dag med möjligheter för upplevelser, nätverkande, oförglömliga minnen – men framförallt en möjlighet att göra skillnad för någon annan i din lokala närhet. 

Så går det till

Padel är en populär racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet, vilket mer liknar squash. Laget får innehålla fler än 2 st spelare men endast 2 st spelare per match. Varje match spelas i ca 20 minuter. 

Anmälan:

14 + 4 =

Padel 25/8

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom formuläret till vänster.

Vid frågor kontakta projektgruppen,

jessica@vaxjocharity.se

Våra Växjö Charity partners

 

Hålltider:

08:00-08.45 Samling på We Are Padel för frukost & genomgång
09:00 Tävlingsstart
12:00-12:55 Mingel inkl. lunch
13:00 Tävlingen fortsätter
16:00-17:00                       Mingel och prisutdelning
10/11 Välgörenhetsbankett

 

Pris:

Pris: 14 000 kr per lag  (2 personer) 

Detta ingår:

  • Plats i tävlingen  (2 personer)
  • Frukost
  • Lunch
  • Fika
  • Välgörenhetsbankett
  • 2 Lotter/pers värde 1000 kr, dragning under galakvällen