Växjö Charity

Padel

Få sporter har på så kort tid blivit så populärt som Padel. Därför känner vi att det är en självklarhet att också i år inkludera en padelturnering till Växjö Charity. Här kommer vi spela i lag om två och upplägget kommer ge er möjlighet att spela flera matcher under dagen.
 Utöver grym Padeltennis möts du av aktiviteter, tävlingar, kreativa och inspirerande utställare och ett fantastiskt prisbord. Dessutom blir det en dag med möjligheter för upplevelser, nätverkande, oförglömliga minnen, men framförallt en möjlighet att göra skillnad för någon annan i din lokala närhet!

Så går det till

Padel är en populär racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet, vilket mer liknar squash. Laget får innehålla fler än 2 st spelare men endast 2 st spelare per match. Varje match spelas i ca 20 minuter. 

Anmälan Padel 2022

2 + 14 =

Anmälan

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom formuläret till vänster.

Vid frågor kontakta Jessica Carlsson,

076 134 95 78

jessica@vaxjocharity.se

Våra Charityvänner

 

Hålltider

07:00-07.45 Samling på We Are Padel för frukost & genomgång
08:05 Tävlingsstart
12:00-12:55 Mingel inkl. lunch
13:00 Tävlingen fortsätter
15:00-17:00                       Mingel och prisutdelning
Datum kommer inom kort Välgörenhetsbankett på Fortnox Arena

 

Pris

Pris: 14 000 kr per lag  (2 personer) inkl. banketten

Detta ingår

  • Plats i tävlingen 25/8  (2 personer)
  • Frukost
  • Lunch
  • Fika
  • Välgörenhetsbanketten, datum kommer
  • 2 Lotter/pers värde 1000 kr, dragning under galakvällen