Holmgrens Bil

Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

En stolt Växjö Charity Vän 

 Holmgrens Bil är ett av alla fantastiska bolag som ställer upp och bidrar till att stiftelsen kan drivas och utvecklas.
Tillsammans med näringslivet i Kronoberg gör vi skillnad i lokalsamhället och bidrar till en hoppfullare morgondag.

Varför är ni engagerade i Växjö Charity?
Vi är engagerade i Växjö Charity då vi anser att det är helt i linje med vår vision; Vi bryr oss! Vi anser att det är ett 100% samhällsengagemang som vi vill vara en del av där vi kan vara med och påverka och göra skillnad.
Vad är det bästa med Växjö Charity?
Det bästa med Växjö Charity är att det verkligen gör skillnad i vår region. Vi tänker på det stöd Växjö Charity ger till ideella föreningar/organisationer, Växjö Trygga-projektet m.m.
En fantastisk insats!
Vad har Växjö Charity gett företaget?
Det har gett vårt företag en fantastisk möjlighet att leva upp till den vision och de kärnvärden vi står för. Det har även varit en ära att få vara med från början till nu och se hur det har vuxit sig starkare/större för varje år! Det är kul att få bidra!
Henrik S Karlsson

Henrik S Karlsson

Platschef Växjö, Holmgrens Bil

Holmgrens Bil

Holmgrens bil är en av Sveriges största privata bilhandlare och vi fokuserar på ditt liv med bilen. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade bilar och vi hjälper dig att hitta din nya bil som passar dina behov. Idag finns Holmgrens bil på 14 orter och vi säljer BMW, Ford, Hyundai, Nissan, MG och MINI. Utöver att sälja bil iså hjälper vi dig även med allt som rör bilen: Service, skadereparation, byte av vindruta, reservdelar och rekonditionering m.m.

Bli en del av Växjö Charity du också

KONTAKT

FÖRMÅNSTAGARE

SOCIALA MEDIER