Växjö Charity

Hälsodagen

 Friskvård är en ren vinst för alla, givetvis fortsätter Växjö Charity med denna aktivitet. På Idrottskliniken och Kök 11 i Castellums fina fastigheter på I11, kommer en ”Hälsodag” att arrangeras där bland annat kost, hälsa och välmående står i fokus. Ett sätt att bibehålla en frisk, effektiv och glad personal är att uppmuntra och peppa till en hälsosam livsstil samtidigt som det är inspirerande och roligt. Mår medarbetarna bra stärks inte bara den enskilde individen utan även organisationen som helhet. 

Inspirerande föreläsning

En underhållande och inspirerande föreläsning kommer hållas av Leila Söderholm och tillsammans kommer vi gå igenom vad en hållbar livvstil är, hur du kan skapa balans i vardagen och på arbetsplatsen samt hur du skapar förutsättningar för att kunna må bra. Leila kommer också vara med under träningen. Leila har jobbat med träning, kost och hälsa i över 20 år. Missa inte denna Inspirationsdag!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Idrottskliniken

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med fem friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. Dom startade sin verksamhet 1990 och alla deras anläggningar finns i Växjö. Deras målsättning är att erbjuda träning för alla. Träningen ska motivera och stimulera alla behov och sinnen. Dom satsar på kvalitet, kompetens och en unik träningsmiljö. På detta sätt når dom flera målgrupper och får fler att trivas ihop.

Deras värdegrund har sitt ursprung från idrottens värld- “I en bra miljö erbjuder vi ren och sund träning till alla. Gammal som ung, van som ovan.”

 

Anmälan Hälsodag 2022

9 + 9 =

Anmälan

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom att klicka på knappen nedan.

Vid frågor kontakta Jessica Carlsson,

076 134 95 78

jessica@vaxjocharity.se

Våra Charityvänner

 

Hålltider

11:30-ca16:00

Samling OMBYTT och klar på Idrottskliniken I11 kl 11.30

Dags för träningspass! Efter passet finns det möjlighet till en snabb uppfräschning innan lunch, föreläsning och yoga. Ha gärna med ett ombyte.

16.00-17.00  AfterHälsa, mingel med Leila och övriga deltagare.
11/11 Välgörenhetsbankett på Fortnox Arena

 

Pris

Pris: 5500 kr per person

Detta ingår

  • Plats på hälsodagen 26/8 (1 person)
  • Hälsolunch från Kök11
  • Hälsofika
  • AfterHälsa
  • Välgörenhetsbanketten 11/11
  • Lott, dragning under galakvällen

Sharing Lunch 

2021 års sharinglunch kommer inom kort