Växjö Charity Hälsodag

Växjö Charity Hälsodag

Friskvård är en ren vinst för alla, givetvis fortsätter Växjö Charity med denna aktivitet. På Idrottskliniken kommer en ”Hälsodag” att arrangeras där bland annat kost, hälsa och välmående står i fokus. Ett sätt att bibehålla en frisk, effektiv och glad personal är att uppmuntra och peppa till en hälsosam livsstil samtidigt som det är inspirerande och roligt. Mår medarbetarna bra stärks inte bara den enskilde individen utan även organisationen som helhet. 

 

Inspirerande föreläsning

En givande och inspirerande föreläsning kommer hållas och tillsammans kommer vi gå igenom vad en hållbar livvstil är, hur du kan skapa balans i vardagen och på arbetsplatsen samt hur du skapar förutsättningar för att kunna må bra. Inom kort kommer vi presentera årets föreläsare här.

 

Om Idrottskliniken 

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med fem friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. Vi startade vår verksamhet 1990 och alla våra anläggningar finns i Växjö. Vår målsättning är att erbjuda träning för alla. Träningen ska motivera och stimulera alla behov och sinnen. Vi satsar på kvalitet, kompetens och en unik träningsmiljö. På detta sätt når vi flera målgrupper och får dem att trivas ihop.

Vår värdegrund har sitt ursprung från idrottens värld- I en bra miljö erbjuder vi ren och sund träning till alla. Gammal som ung, van som ovan.

 

Sharinglunch

 

2020 års sharinglunch kommer inom kort

 

Anmälan


Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom att klicka på knappen nedan. 

Vid frågor kontakta Jessica Carlsson,

076 134 95 78

jessica@vaxjocharity.se 

Anmäl ditt lag

 

Sponsor


 

Hålltider


11:30-ca16:00

Samling OMBYTT och klar på Idrottskliniken I11

Dags för träningspass! Efter passet finns det möjlighet till en snabb uppfräschning innan lunch, föreläsning och yoga 

18:00

Välgörenhetsbankett på Fortnox Arena

 

Pris


Pris: 5500 kr per person

 

Detta ingår


  • Plats på hälsodagen (1 person)

  • Sharinglunch från Kök11

  • Goodiebag

  • Hälsofika

  • Välgörenhetsbanketten

  • Lott, dragning under galakvällen

 

 

Kontakta oss

 
Styrelseordförande

Fredrik Ottosson


070-300 98 29 

 
Ledamot

Micke Svensson


0708-28 96 40

 
Ledamot

Kristoffer Dahl


 
Revisor E&Y

Thomas Olofsson