Växjö Charity

Hälsodagen

 Friskvård är en ren vinst för alla, givetvis fortsätter Växjö Charity med denna aktivitet. På Idrottskliniken och Kök 11 i Castellums fina fastigheter på I11, kommer en ”Hälsodag” att arrangeras där bland annat kost, hälsa och välmående står i fokus. Ett sätt att bibehålla en frisk, effektiv och glad personal är att uppmuntra och peppa till en hälsosam livsstil samtidigt som det är inspirerande och roligt. Mår medarbetarna bra stärks inte bara den enskilde individen utan även organisationen som helhet. 

Inspirerande föreläsning

En underhållande och inspirerande föreläsning hölls av Leila Söderholm och tillsammans gick vi igenom vad en hållbar livvstil är, hur du kan skapa balans i vardagen och på arbetsplatsen samt hur du skapar förutsättningar för att kunna må bra. Leila var också med under träningen. Leila har jobbat med träning, kost och hälsa i över 20 år. Vilken inspirationsdag det var! INFORMATION OM 2022 ÅRS HÄLSODAG KOMMER INOM KORT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Idrottskliniken

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med fem friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. Dom startade sin verksamhet 1990 och alla deras anläggningar finns i Växjö. Deras målsättning är att erbjuda träning för alla. Träningen ska motivera och stimulera alla behov och sinnen. Dom satsar på kvalitet, kompetens och en unik träningsmiljö. På detta sätt når dom flera målgrupper och får fler att trivas ihop.

Deras värdegrund har sitt ursprung från idrottens värld- “I en bra miljö erbjuder vi ren och sund träning till alla. Gammal som ung, van som ovan.”

 

Anmälan Hälsodag 2022

10 + 14 =

Anmälan

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom att klicka på knappen nedan.

Vid frågor kontakta Jessica Carlsson,

076 134 95 78

jessica@vaxjocharity.se

Våra Charityvänner

 

Hålltider

11:30-ca16:00

 Info kommer inom kort

16.00-17.00  Info kommer inom kort
Datum kommer inom kort Välgörenhetsbankett på Fortnox Arena

 

Pris

Pris: 6000 kr per person

Detta ingår

  • Plats på hälsodagen 25/8 (1 person)
  • Hälsolunch från Kök11
  • Hälsofika
  • AfterHälsa
  • Välgörenhetsbanketten, datum kommer
  • 2 st Lotter värde 1000 kr, dragning under galakvällen

Hälsolunch 

Information om 2022 års lunch kommer