Golfturnering

Ta tillfället i akt och samla kunderna och/eller kollegorna för att delta i årets absolut viktigaste golftävling på Växjö GK! Här kommer ni deltagare mötas i en trevlig och naturskön miljö där flera av hålen gränsar till Helgasjön med fantastisk vy. Här finns det med andra ord rum för både utmaningar, upplevelser och spelglädje för deltagare på alla nivåer, i alla åldrar.  Spelformen är 4-manna Texas Scramble och utöver skön golf möts du av aktiviteter, tävlingar, utställare längs banan och ett fantastiskt prisbord.

 

Så går det till

Lagspel med fyra spelare/lag. Om du inte har anmält ett ”eget” lag med fyra spelare kommer du lottas ihop med tre andra spelare. Denna information kommer du få i god tid innan tävlingsstart på tävlingsdagen. Alla spelare slår ut, sedan väljs ett av utslagen och därefter fortsätter spelet på samma sätt till dess att bollen är i hål. Dock måste varje spelare bidra med ett förutbestämt antal utslag, exempelvis fyra stycken i ett fyrmannalag.
 Lagets handicap beräknas genom att laget får 10% av ert totala handicap.

 

Om Växjö Golfklubb

Golf uppskattas av många människor jorden runt. En stor fördel med golf är att alla kan spela med och mot alla, oavsett ålder och spelskicklighet. Hos Växjö GK spelar du som golfare i en vacker och lugn miljö. Med 18 (19 hål i årets Växjö Charity!) spännande och utmanande golfhål, en djungelbana, korthålsbana och ett unikt träningsområde får du en golfupplevelse utöver det vanliga.

Anmälan


Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom att klicka på knappen nedan. 

Vid frågor kontakta Jessica Carlsson,

076 134 95 78

jessica@vaxjocharity.se 

Anmäl ditt lag

 

Sponsor


Hålltider


07:00-07.45

Ankomst och anmälan på Växjö GK samt frukostmingel

08:00

Tävlingsstart 

08:00-16:00

 Tävling med förtäring utmed banan

16:30

Tävlingen avslutas med priser och mingel

18:00

Välgörenhetsbankett på Fortnox Arena

 

Pris


Pris: 26 000 kr per lag  (4 personer) inkl. banketten

 

Detta ingår


  • Plats i tävlingen (4 personer)

  • Frukost

  • Förtäring utmed banan

  • Bankettbiljett

  • Lott, dragning under galakvällen

 

Kontakta oss

 
Projektledare

Fredrik Ottosson


070-300 98 29 

 
Projektledare

Micke Svensson


0708-28 96 40

 
Projektledare

Kristoffer Dahl


 
Projektledare

Eric Rosander


076-020 66 16