Växjö Charity

Golftävlingen

Ta tillfället i akt och samla kunderna och/eller kollegorna för att delta i årets absolut viktigaste golftävling på Växjö GK! Här kommer ni deltagare mötas i en trevlig och naturskön miljö där flera av hålen gränsar till Helgasjön med fantastisk vy. Här finns det med andra ord rum för både utmaningar, upplevelser och spelglädje för deltagare på alla nivåer, i alla åldrar.  Spelformen är 4-manna Texas Scramble och utöver skön golf möts du av aktiviteter, tävlingar, utställare längs banan och ett fantastiskt prisbord.

Så går det till

Lagspel med fyra spelare/lag. Om du inte har anmält ett ”eget” lag med fyra spelare kommer du lottas ihop med tre andra spelare. Denna information kommer du få i god tid innan tävlingsstart på tävlingsdagen. Alla spelare slår ut, sedan väljs ett av utslagen och därefter fortsätter spelet på samma sätt till dess att bollen är i hål. Dock måste varje spelare bidra med ett förutbestämt antal utslag, exempelvis fyra stycken i ett fyrmannalag.
 

Om Växjö Golfklubb

Golf uppskattas av många människor jorden runt. En stor fördel med golf är att alla kan spela med och mot alla, oavsett ålder och spelskicklighet. Hos Växjö GK spelar du som golfare i en vacker och lugn miljö.

Med 18 (19 hål i årets Växjö Charity!) spännande och utmanande golfhål, en djungelbana, korthålsbana och ett unikt träningsområde får du en golfupplevelse utöver det vanliga.

Golfresultat 2021

Årets golftävling avgjordes den 26 augusti 2021 med en fantastisk heldag av nätverkande och en dag som gjorde skillnad för någon annan. Klicka på länken för att se resultatet.

Resultatlista Växjö Charity 2021

 

Anmälan Golftävling 2022

14 + 14 =

Anmälan

 

Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller bokar in det engagemang som passar just dina önskemål. Du kan också anmäla antalet personer direkt online genom formuläret nedan.

Vid frågor kontakta Jessica Carlsson,

076 134 95 78

jessica@vaxjocharity.se

Våra Charityvänner

 

Hålltider

08:00-08.45 Ankomst och anmälan på Växjö GK samt frukostmingel
09:00 Tävlingsstart
09:00-16:30  Tävling med förtäring utmed banan
16:30-19:00 AfterGolf med mingel och prisutdelning mm
11/11 Välgörenhetsbankett på Fortnox Arena

Pris

Pris: 26 000 kr per lag  (4 personer) inkl. banketten

Detta ingår

  • Plats i tävlingen 26/8 (4 personer)
  • Frukost
  • Förtäring utmed banan
  • Välgörenhetsbanketten 11/11
  • Lott, dragning under galakvällen