RosholmDell Advokatbyrå

Användbar juridik

En stolt Växjö Charity Vän 

 RosholmDell Advokatbyrå är ett av alla fantastiska bolag som ställer upp och bidrar till att stiftelsen kan drivas och utvecklas.
Tillsammans med näringslivet i Kronoberg gör vi skillnad i lokalsamhället och bidrar till en hoppfullare morgondag.

Varför är ni engagerade i Växjö Charity?
Det arbete som Växjö Charity gör tillsammans med det lokala näringslivet i Kronoberg är värdefullt för regionen och dess invånare. Vi vill gärna vara en del av detta genom att bidra så gott vi kan.
Vad är det bästa med Växjö Charity?
Växjö Charity fyller en viktig samhällsfunktion, men är också duktiga på att knyta samman näringslivet för gemensamma insatser för regionen, vilket gynnar alla inblandade. Vi har sett en fin utveckling i det arbete Växjö Charity gjort sedan starten, och framåt kommer vi tillsammans att kunna göra ännu mer.
Vad har Växjö Charity gett företaget?
Växjö Charity ger en fin möjlighet att knyta värdefulla kontakter och gör det lätt för företag att bidra till gedigna och bra ändamål samt en positiv utveckling i regionen.
Jonas Axelson

Jonas Axelson

VD, RosholmDell Advokatbyrå

RosholmDell Advokatbyrå

RosholmDell är en affärsjuridisk advokatbyrå. Vi levererar högkvalitativ Användbar Juridik. Vi strävar efter att göra våra kunder framgångsrika genom effektiva och användbara lösningar som är anpassade för kunden, oavsett ärendets komplexitet. Det gör vi genom ett prestigelöst samarbete, med kunden i fokus

Bli en del av Växjö Charity du också

KONTAKT

FÖRMÅNSTAGARE

SOCIALA MEDIER