PWC

Vi är Sveriges ledande revision- och rådgivningsföretag

 

www.pwc.se

Vi är Sveriges ledande revision- och rådgivningsföretag

Vårt syfte som företag är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem hos våra kunder. Vi är på vårt Växjökontor totalt ca 35 anställda som arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder! 

Snabbfakta

Antal anställda i Sverige ca 2800-
i Växjö 35

Vi verkar på 34 orter runt om i landet
och i totalt 158 länder

Vi har under 2019 lanserat en helt ny rådgivningssatsning mot små- och medelstora företag

Revision och rådgivning mot allt från ägarledda mindre bolag till större multinationella börsnoterade koncerner

På PwC har vi fem olika tjänsteområden, Assurance, Risk advisory , Consulting, Deals och Tax & Legal

Varför gick ni med i Växjö Charity?

Det finns många tillfällen då näringslivet samlas, men vid det här tillfället gör vi verkligen skillnad, viket vi på PwC är stolta över att få vara en del av. Den andra delen är också för att tydligt mot våra medarbetare, kunder och potentiella nyrekryteringar visa att vi kan göra skillnad inte bara inom vårt yrke utan också i samhället, vilket går helt i linje med våra värderingar och vår vision! 
 

Vad är det bästa med Växjö Charity?

Kombinationen av att skapa ett evenemang som tillsammans med näringslivet möjliggör att organisationer som redan idag gör en otrolig samhällsnytta kan göra ännu mer och i samband med detta även ta tillfället i akt att lyfta upp människorna bakom dessa organisationer då de oftast uppmärksammas allt för lite, det tycker vi är det absolut bästa med Växjö Charity! 
 

Vad har Växjö Charity gett er? 

Inspiration att göra skillnad är det bestående från föregående års event, det är en stark känsla att se och få höra alla eldsjälar bakom fantastiska projekt. Det ger energi till att vilja vara med och tillsammans med dessa organisationer göra Växjö till ett bättre samhälle! Publicitet är givetvis en del, men den är väldigt sekundär för oss på PwC när det gäller detta engagemanget!