Castellum

Arbetsplatser att längta till!

En stolt Växjö Charity Vän 

Castellum är ett av alla fantastiska bolag som ställer upp och bidrar till att stiftelsen kan drivas och utvecklas.
Tillsammans med näringslivet i Kronoberg gör vi skillnad i lokalsamhället och bidrar till en hoppfullare morgondag.

Varför är ni engagerade i Växjö Charity?
Växjö Charity har en tydlig koppling till den sociala hållbarheten och för oss är socialt ansvarstagandet väldigt viktigt. Det här blir ett lätt sätt att göra gott, att skapa ett starkare och tryggare samhälle för alla medborgare.
Vad är det bästa med Växjö Charity?
När vi jobbat med sponsring tidigare, har det varit svårt att säkerställa att pengarna använts på avsett vis. Växjö Charity säkerställer att medlen används på rätt sätt vilket gör det lätt för oss att bidra och göra gott i samhället.
Vad har Växjö Charity gett företaget?
Ett enkelt sätt att göra gott och bidra i Växjö.
Jenny Rungegård

Jenny Rungegård

Affärsområdeschef, Castellum

Castellum

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi är en av Nordens främsta aktörer och finns på de största tillväxtorterna i Sverige, samt Köpenhamn och Helsingfors. En vanlig dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler, många till våra kontor på attraktiva lägen, men även till alla de strategiskt placerade lager- och logistiklokaler vi levererar. För oss är det självklart att sätta människan i centrum och fastigheten runtom. Så bygger vi framgångsrika arbetsplatser, tillsammans med våra kunder.

Bli en del av Växjö Charity du också

KONTAKT

FÖRMÅNSTAGARE

SOCIALA MEDIER