VÄXJÖ CHARITYS VÄLGÖRENHETSBANKETT 2023

Vi samlar näringslivet för en oförglömlig galakväll där vi delar ut årets insamlade medel till lokala förmånstagare.

21 SEPTEMBER ARRANGERAS DEN STORA VÄLGÖRENHETSBANKETTEN

 

Utöver mingel på röda mattan, femrätters bankettmeny med tillhörande vinpaket från lokala aktörer så kommer vi också bjuda på magisk underhållning och trevliga överraskningar. Den stora höjdpunkten för kvällen är när årets förmånstagare presenteras och berättar hur vårt bidrag kommer vara med och gör skillnad i lokalsamhället. Under kvällen arrangeras även ett välgörenhetslotteri där alla pengar allt oavkortat till vår stiftelses viktiga arbete. 

NÄR OCH VART ARRANGERAS VÄLGÖRENHETSBANKETTEN?

Välgörenhetsbanketten äger rum torsdagen den 21 september på Vida Arena.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG UNDER GALAKVÄLLEN?

Vi börjar kvällen med mingel på röda mattan. Klockan 19.00 välkomnas alla gäster till bords för njuta av en femrätters bankettmiddag med tillhörande vinpaket. Från det att ni sätts vid bordet, till sista sippen vin, är ni ordentligt omhändertagna av vår fantastiska konferencier Jörgen Sjöberg och Jessica Persson. Under kvällen bjuder vi även på trevlig underhållning från lokala artister/band. Den stora höjdpunkten för kvällen är när årets förmånstagare presenteras och berättar hur vårt bidrag kommer vara med och gör skillnad i deras verksamhet. Under kvällen arrangeras även ett välgörenhetslotteri där alla pengar allt oavkortat till vår stiftelses viktiga arbete. Kvällen avslutas med efterfest, dans, bar och DJ. 

 

HuR KÖPER JAG BILJETT?

Kontakta vår projektledare Sandra Jönsson för bokning. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Alla pengar går oavkortat till stiftelsen viktiga arbete att göra skillnad i Kronobergs län.

 

Hålltider för kvällen:

17.30-18.45 Insläpp och mingel på röda mattan
19.00-23.00 Femrätters bankettmiddag med underhållning och välgörenhetslotteri
23.00-01.00 Efterfest

Pris:

4.000 kr/person


Detta ingår:

  • Fördrink och mingel på röda mattan
  • Femrätters bankettmeny med tillhörande vinpaket
  • 2 lotter till välgörenhetslotteriet (dragning under galakvällen)
  • Underhållning med artister och DJ
    Växjö Charity 
    Storgatan 26
    352 31 Växjö