Växjö Charity Partners 2018

Idrottskliniken 

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör i med fyra friskvårdsanläggningar, REHAB-avdelning och ett High Performance Center. För Idrottskliniken har det alltid varit viktigt att efter förmåga stödja det lokala föreningslivet och gärna då riktat mot barn och ungdomar. I den här filmen berättar platschefen Patrik Mattsson om varför Idrottskliniken har valt att engagera sig i stiftelsens viktiga arbete som ”Charity Partner”.

 

Vida

VIDA är Sveriges största privata sågverkskoncern med drygt 1050 anställda på 18 produktionsanläggningar. Vida tar ett stort socialt ansvar och arbetar ständigt med att stärka sitt lokala engagemang. För VIDA var det avgörande att Växjö Charity drivs helt ideellt och att verksamheten har en lokal anknytning till regionen. Se filmen nedan för att höra koncernchefen, Santhe Dahl, berätta om varför de valt att engagera sig i Växjö Charity

 

Rally

Även i år har Adolfssons rallyteam skänkt en medåkning som man kan buda hem på årets välgörenhetsauktion den 6 september.

Se den minst sagt fartfyllda filmen med förra årets budvinnare Klas Eriksson när han gjorde sin medåkning.

Swedbank

Swedbank är den ledande banken för de många hushållen och företagen med 7,4 miljoner privatkunder och 622 000 företagskunder.
Lyssna på när Thomas Gränsman berättar om banken och varför de valt att bli en av Växjö Charity´s huvudpartners.

PwC Sverige 

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Företaget tycker att det är viktigt att ta ett lokalt initiativ för ett ansvarsfullt företagande. Se filmen nedan för att lyssna till revisorn Björn Bergljungl, som berätta mer om varför PwC har valt att engagera sig i Växjö Charity.
 

 

Castellum

Castellum är en av Sveriges största kommersiella fastighetsägare, närvarande och aktiva på 20 orter. Av den internationella branschorganisationen GRESB är Castellum rankade som nummer ett i världen för sitt hållbarhetsarbete. Socialt ansvarstagande är en viktig del i den hållbara stadsutveckling Castellum driver. I filmen utvecklar Jenny Rungegård, affärsområdeschef Växjö, sina tankar om Växjö Charity.

 

Holmgrens Bil

Holmgrens Bil är ett av Sveriges största privata bilhandelsföretag och driver idag anläggningar på 14 orter runt om i landet. Samhällsansvar är en viktig del av företagets varumärkesarbete och de arbetar aktivt med att stärka sitt engagemang på orterna där företaget verkar. Lyssna på när platschefen Henrik Karlsson berättar mer varför Holmgrens Bil har valt att teckna ett samarbetsavtal med Växjö Charity!