Växjö Charity Dinner

Växjö Charity Dinner

Bankett med 5-rättersmiddag från PM & Vänner. 

Välgörenhetsbankett

Bankett med femrättersmiddag och underhållning.
Pris: 2.000 kr/pers.
Klädsel: Kavaj

Efter en fantastisk dag på golfbanan eller i padelhallen är vi många som ser fram emot att delta på årets viktigaste fest! Aldrig någonsin har det i Växjö samlats en så stor del av näringslivet för en så viktig kväll tillsammans. Utöver en femrättersmiddag från vår lokala stolthet PM & Vänner kommer vi också att arrangera en välgörenhetsauktion för vår insamling.

MENY ~

Signerad köksmästare Anders Lauring

Amuse-Bouche 
Variation på gurka med dill, syrad grädde och vilda örter

Förrätt 
Sotad laxrygg serveras med en variation av blomkål från Solmarka gård, syltade kantareller, vinigrette av forellrom, ingefära samt späd sallad 

Varmrätt 
Tupp från Tockafarmen, bröstfilé och hemstoppad korv smaksatt med svart tryffel, helbakad rotselleri, bakad rödlök, rostad ekologisk broccoli och sky smaksatt med sherry 

Pre dessert 
PM & Vänners rabarber- och granskottsshot

Dessert 
Chefskonditor Jons chokladdessert i glas med brownie, saltkola och pekannöt

Till middagen serveras ett tillhörande dryckespaket framtaget av PM-s fantastiska sommelier och självklart finns en vegetarisk meny av minst samma höga kvalitét att tillgå för er som hellre önskar det! 

KONFERIENCIER: MÅNS MÖLLER

Vi kan stolt presentera Måns Möller som konferencier för banketten. Måns är en av Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker med snabb, bred och vass humor. Det är på scenen som Måns verkligen kommer till sin rätt. I Måns spontana möte med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

För den stora publiken är Måns mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Anmäl ditt intresse här!